Senaste inläggen

Av Åsa - 22 januari 2015 11:51

God middag mina vänner! idag är det torsdag och jag har helg. Har hunnit städa undan lite här hemma och tvättat snart 3 maskiner tvätt. varit och lämnat loppan i skolan och fick även gått en runda med leia

 

I fredags den 16 så var vi och kollade på #disneyonice oj va roligt det var. Kan varmt rekomendera det. Flickorna satt fastrklistrade i sättena hela föreställningen värt varenda en krona.:D Tack till #feldentertainment som gör det så bra helt fantastiskt i mina ögon. Vi lär gå ditt fler gånger så när de släpper sina biljetter i april så kommer jag vara en av de första som beställer för att se Föreställningen 2016:)

     

    

Igår så var det första gången louise fick prova på  gymnastik på fritiden och de tyckte hon var kul men hon tyckte det vara för kort tid hahaha älskade unge 1½ timme är för kort tid att ha gymnastik på. hmm ja hur lång stund ska hon ha? 

aja har iallafall betalt nu så hon kan ha gympa 1 gång i veckan denna terminen och Jennifer fortsätter att ha sin gymnastik 2 gånger i veckan. Själv så passa jag på att när Louise är på gympa så går jag och simmar så dt gjorde jag i går och det var så skönt. märker att jag har forlorat mycket muskelmassa nu i min viktresa men får ta ochbli bättre på att dricka protein. Så jag kan träna upp mina muskler igen. 


Ja vad har mer hänt sen jag skrev sist? jo jag har lyckats spränga ett cykel däck. lagom irriterande men de finns inget att göra mer än attt köpa ett nytt däck så i morgon skall jag fixa det har redan fixat slangen men däcket gick i tu med när jag pumpade cykeln.  Nä nu ska jag fixa med tvätten för att sen hämta Loppan och där efter är det IUP samtal med Jennifer. vet dock ej tiden än mer än att det är i efm. Då Jennifer inte hittade lappen. 

TANKAR OCH FUNDERINGAR. 

Jag har nu sen en månad tillbax cyklat eller gått till jobb, har gått upp och lämnat Louise på Skolan och det gör mig rasande varje gång vi kan ta bara i morse när vi gick över gatan mot #liljeborgsskolan. Louise har reflexväst på sig blinkande lampor både fram och bak, leia har reflex väst och blinkande lampa och jag har reflexer, När vi ska gå över så kommer det två bilar från var sitt håll, den ena har knappt skrapat rutorna så den ser inte något och han får bromsa hårt för att stanna för oss. Den andre bara kör skiter i att det är ett BARN som skall gå över. jisses. MEN inte nog med det!!!! när vi sen kommer till den stora gatan  som går över mot Ljungrenska skolan den första bilen stannar så vi går och när vi kommer halvägs över vägen då kommer det en bil från andra hållet och HON bara kör hade jag inte dragit in leia och fått louise till att stanna så hade hon kört på oss alla 3 IDIOTER!  Jag fick lära mig när jag tog mitt körkort att jag skall stanna för gång trafikanter och sen är det så att iallafall i trelleborg så när det är märkning i gatan att det är cykel överväg så skall även man stanna för cyklister. Men jag vet inte vad det är för fel på MÄnniskorna i denna stan! Sen en annan sak Varför i hela fridens man har man slutat med #trafikskola för barn. det är inte en ända som vet om att man ska gå mot trafiken och cykla med trafiken! När ska folket lära sig? här försöker man lära sina barn trafik vet hur man skall göra och inte göra så är det VUXNA människor som inte visar hur man ska göra utan gör som de själv vill. Kan lova att hade jag inte haft leia i kopplet i morse så hade jag nog pankat till bilen lite för att skrämma denna person som höll på att köra på louise! så ett sista ord från mig till er! 


TÄNK ER FÖR OCH VISA VARANDRA HÄNSYN I TRAFIKEN!!!!!!!!!!!!!ANNONS
Av Åsa - 9 januari 2015 08:04

Då var fredagen här...sista dagen ledig i denna veckan. Den spenderar vi I soffa Jag loppan och hostan. Igår var första dagen på vårterminen för flickorna. Så.nu e vardagen igång på heltid. På måndag börjar Jennifer #redskapsgymnsstik och veckan därpå börjar Louise på sin gymnastik. SJ ska jag passa på att simma när Louise är på gympa. Ska bli så skönt att börja röra på sig igen och komma igång med rutiner. Min största negativa sak e att jag e så trött för stunden att jag inte kommer upp i tid på.morgonen skulle.behöva komma upp halv 6 för att gå rundan med leia och sen äta vid halv 7 men går upp 6 ut med leia och äter 7 om.jag har tur. Men med ljusare tider blir väl där.människa igen av mig :). Måste bli bättre med Ät rutinerna så e de bara. Har införskaffat mig # lifesum som skall hjälpa mig att bokföra vad och när jag äter. Vf e man ingen rutin människa för?kan man lära gamla hundar sitta? Aja nog för idag ha en helt fantastisk dag nu ska jag äta frukost.

ANNONS
Av Åsa - 6 januari 2015 20:24

Oooooo idag har de hänt idag lyckades jag springa utan att vristerna bråkade hade kunnat springa till andra sidan världen skå Ååå lycklig.

Av Åsa - 6 januari 2015 17:22

Tänk om man en gång för alla fick lov att lätta på sitt inre. Men nix en pixen. Allt måste gå enligt visa. Men nu e de slut med att jag ska rätta mig efter efter dem. Jag har med något att säga till om så passar de inte så trist inte mitt problem. Jag lever mitt liv och ni ert liv. Men de ska inte drabbar oskyldiga så e de. Oj hade lätt kunnat skriva en hel roman om tvister men jag nöjer mig med att skriva om.mitt liv ett liv som är svårt att klå:). Går och väntar på ett samtal men samtidigt vill jag stanna kvar i Trelleborg men det finns inte möjligheten till utveckling där. Kommer alltid bo kvar har inte möjlighet till annat då jag måste tänka på flickorna, de har sin pappa här samt skolan och jag har mina vänner och släkt här men hade lätt kunnat starta om någon annan stans för de går att köra och hälsa på. Men strunt samma jag vill klättra på karriärs stegen igen. Trivdes med min tjänst i Ystad. Samtidigt är mina pojkar här i Trelleborg vi har ett bra band de e som de säger Åsa är inte kvinna hon är en av oss haha. De bryr sig inte om de ser mig som en av dem och det älskar jag dom för. Haha..
har bestämt mig för att nu ska jag börja simma igen skall komma i form innan sommaren 2015. Flickorna ska gå på gymnastik. Jennifer gick i höstas o trivdes bra så nu ska loppan med få testa på och jag får egentid på badet under tiden.
Nä. Nu DAX för middag sen ska jag och leia ut på långpromenad då flickorna är hos sin pappa.

Av Åsa - 2 januari 2015 19:02

# smittningsolycka # Simrishamn # gärdsnäs
Godkväll mina fina läsare idag lägger jag all min makt och  tankar till Min ingifta svägerska. En fin människa som idag ligger på sjukhuset efter att blivit på körd och föraren har smittigt. Därför vill jag att ni som läser min blogg dagligen hjälp oss att dela! Det är inte rätt. TÄNK ER FÖR SNÄLLA , finner inga ord. Denna finna människa som får en att skratta så tårarna rinner en så go och omtänksam människa att hon ska behöva gå igenom denna smärta bara för att en annan som inte ser sig för kör på henne. Idag finns hon hennes barn och hennes familj i mina tankar. Vi ska hitta denna människa som gjort detta. Så kom igen folket #DELA #DELA. ............

Av Åsa - 25 december 2014 08:18

Då har julafton varit och flickorna är mer ön nöjda. God mat och trevlig sällskap av Min mor, Kalle, Rickard och min mormor. Vi började dagen med att åka ut till far för att äta frukost och flickorna fick öppna sina packet från morfar och Per. Väl hemma igen så som.en klassiker så kollade vi på kalle kl 15 och sen åt vi av den goda julbordet, men guuuuud va mycket mat de blev över:)dock har jag fått lite problem med att äta revben men fick ätit lite iallafall :) för de e så gott, efter middagen satte vi oss i soffan och pratade och hade det mysigt när kl var 18 ville mormor hem så.då.körde vi hem henne och vi fortsatte vår.kväll med julklapps spelet och flickorna fick öppna sina julklappar, vilken duktig tomte som lyckades pricka in stort set alla saker de ville ha Jennifer fick sitt leg fritids och loppan fick sin bruno och så fick de massa andra saker med:)
Snart är min sjukskrivning över och jag återvänder till jobb åå vad jag har saknat mitt jobb dock hade jag kunnat vara hemma tills flickorna började i skolan igen men så är det ibland. Nä nu ska jag njuta av denna morgon innan flickorna skall åka iallafall väg me Crillan och fira jul med honom. Själv ska jag åka ut till far och träffa farmor faster lisa med familj och givetvis far och per:).
Önskar er alla en god fortsättning :)

Av Åsa - 15 december 2014 07:35

God morgon !
Inte många dagar kvar till
#Julafton nu
Igår fick vi köpt julgran o flickorna fick klä den. Vi har även gjort ut och in vänd dumle. Det blev riktigt bra och idag när flickorna är i skolan skall jag ge mig på att göra knäck sen får jag se om jag orkar mig på att göra annat julgodis. Jag har några dagar på mig så jag känner ingen stress. Är ledig fram till nyår kliar i fingrarna att komma tillbax till jobb dock, men blir bäst att stanna hemm hela perioden istället. Julklappar ja vad ger man två barn som knappt önskar sig något i julklapp.har hittar något men ska inhandla de sista på fredag hade jag tänkt mig. Nä nu ska jag och leia gå och lämna loppan då min bil blev såld som skrotbil i förrgår.

Vi var på #sanktmarkusvinkällare i fredags på julbord

[Bild]

[Bild]

Av Åsa - 7 december 2014 11:48

Louise ylar som vargarna gör när de e fullmåne

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se