Senaste inläggen

Av Åsa - 7 april 2013 16:50

Godkväll!
Försöker hålla de jag lovat att fortsätta skriva här. Ibland händer mycket o ibland lite. Som idag. Idag rensade vi ut på louise rum en flyttlåda med saker hon inte använder mer. = en flyttlåda mindre att städa :). Middagen puttrar på spisen idag blir de fiskgryta med basfond, potatis och majskolv. Men först avnjuta min kopp kaffe här o njuter av solen som värmer skönt.
När pengarna börjar rulla in igen blir det gaderob byggande på jennifers rum. Hon ska få en med skjutdörrar tror de blir bäst då hennes rum e så litet. Vill få de snyggt nu! Så vi börjar där. Nu inväntas rikke som ska hämta natta som har lekt med jennifer idag:) så kul att hon har några bra vänner här det e aocho
Nä kaffet kallnar mina vänner. Hörs i morgon. Glöm inte gräset e inte alltid grönare på andra sidan:)

ANNONS
Av Åsa - 7 april 2013 08:50

God morgon!
Vart tog denna helg vägen ??? Nu e de redan söndag både skönt och tråkigt för då betyder det att det är vardag inmorgon igen. Vi ligger och drar oss lite extra idag mysigt.
Låg och tänkte hur kommer det sig att moderna sverige fortfarande har problem med ett litet kryp som lus?!?!??? Borde inte det varit utrotat för länge sen . Blir då så irriterad fattar inte vem som drar hit det hela tiden. Kan säga att jennifer har sådant hår som gillas av lusen vilken innebär att varenda gång ngn unge på skolan har dragit sig på sånt så får jennifer det. Massa behandlingar varje år... Man kan ju tänka så här. Om nu alla föräldrar behandlar sina barn såz fort de får lapp i skolan och så fort de ser ngt i håret och man tar de starka produkterna som man bara behöver använda en gång; antilice tex som e kanon o dödar allt. Då borde de inte finas ngt kvar i sverige. Så alla föräldrar se till att behandla rätt. O när man åker utomlands. Kolla håret innan man kommer hem så får vi inte tillbaka det hit. Äkliga fanskap e vad lusen e

Aja nog snackat om det. Idag ska jag slutföra balkongen sen sätta mig där med en go kopp kaffe. Har inte planerat ngt alld idag.

ANNONS
Av Åsa - 6 april 2013 15:29

Sitter på min balkong som jag precis har fixat lite. Har tagit bort den stora kaninburen som stod här så nu e här bättre plats. Solen strålar och värmer så gott. Jennifer cyklade till en kompis för wn stund sedan och louise valde att stanna hos morfar tills ikväll. Lite som har hänt nu den senaste tiden men de håller jag för mig själv o de som vet. Men som tur e så e lite av de över nästa vecka. Efter det så blir de all in på VV:)...
Sitter o läser olika bloggar o tänker . e så glad för de bekanta runt om kring som har lyckats så bra i livet. Men kan inget annat än att bli lite sotis. Men alla kan inte ligga på topp alltid. Samtidigt som man e så glad över alla som planerar sina semestrar så slår tanken en tänk om jag hade haft sånt liv. Men samtidigt älskar jag mitt eget liv. Det sägs att man antingen har tur i kärlek eller spel men den biten missades i mitt liv.... Tänk om man en månad hade kunnat tänka fan va skönt att slippa vända på varje krona. Men sen å andra sidan så finns de dom som inte lyckas få månaderna till att gå +-0 utan ligger på minus alltid. Tänk om jag hade kunnat säga nä vi tar och åker iväg en vecka. Men så här e den bittra saningen som ensamstående. Man får prioritera olika saker. Fritidsaktiviteterna är en av de som jag "unnar"tjejerna varje månad då jag tycker de ska ha det. Och en dag kanske jag träffar någon som jag kan spendera resten av mitt liv medoch samtidigt blir allt lite lättare.

Av Åsa - 28 mars 2013 21:43

Hur kommer de sig att jag e så slarvig med bloggen? Tja eller ska ja se de positivt? Jag har ett liv kanske där jag inte har tid till bloggen? Haha om de ändå vore så väl. Nä mina vänner sanningen e de att om jag inte jobbar så sover jag e sååååå trött nu för tiden . Somnar lätt innan nio i vanliga fall idag e ett undan tag. Har fått snacka lite med några vänner. Då springer tiden fortare. I måndags började jag åter igen på VV.hoppas jag kan hålla motivationen längre denna gång.
Ja ha annars då? Jo flickorna rider varje måndag på kyrko. Så mysigt de e. Annars jobbar jag som vanligt o älskar mitt jobb. Snart 1 1/2 år av känslan att gilla att gå på jobbet. Har aldrig slagit mig tanken att nä fy fan pallar inte eller vill inte dit. Mitt jobb e mitt andra liv. Där träffar jag så mycket underbara människor som förgyller mitt liv.
Aja nog om jobb hem o fritid:) jennifer har påsklov nu det spenderade hon med att prova på den där biten med att vara ensam hemma när jag jobbade o de gick jätte bra i 4 timmar sen blev de tråkigt:). I dag har hon varit på fritids o sen hos morfar och per. I morgon blir de morfar mys hela dagen lika så lördag o söndag:). Sen söndag kväll blir de kalas o fira milo som blivit två.

Av Åsa - 16 februari 2013 10:30

Godmorgon fina! Idag e de lördag och den spenderar jag på jobb

Hur kommer det sig att man känner sig så ensam så fort flickorna åker till pappa. Att tystnaden e så tråkig och jobbig? Varför inte kunna känna att denna tystnad e skönt att ha i mellan åt men nä saknar att höra hur de leker och hur tv går på barnprogram samtidigt hur jennifer sjunger på sitt rum och loppan skäller på simba för han leker med hennes tår. Tur man inte saknar en man på detta sätt för då hade de varit jobbigt. Men i morgon kommer de hem men jennifer hinner bara sova innan hon ska iväg igen stora tjejen:) nä nu ska jag kliva upp ur detta sköna bad och äta lite innan jag ska till jobb . Hoppas huvudvärken släpper för fy denna var inte rolig har legat konstigt insoffan inatt

Ha en super dag

Av Åsa - 15 februari 2013 07:20

<God morgon mina fina! 


I natt hade jag en så sjuk dröm så de inte vara sant.Drömde om att jag och några vänner( vi var runt 20 år igen) åkte jorden runt eller ngt. Jag och en annan tjej vi verkade skita pengar för vi kom på en fest där de andra vännerna var på mallis vi festade och svinades oss hela tiden, när vi tröttnade på sällskapet där tog vi flyger vidare till nästa ställe och röjde där istället. Det sista jag kommer i håg av drömmen var att där sitter världens snyggaste kille och jag flirtar och har mig med honom och de e helt sjukt vi är p ngn bergs ö i ett gigantiskt hus. det sista som händeri drömmen är att min  dator på ngt konstigt vis börjar brinna så vi sätter ut den där ute på altanen.. haha... låter inte så sjukt när man beskriver den som den var. 


Idag är det fredag och det innebär att flickorna åker till sin pappa över helgen så det blir bara en liten stund jag får umgås med jennifer innan hon åker till stockholm. Hoppas att det blir mer livat på jobb idag än vad de var igår.... 

ÅÅ jag vill så gärna hitta en fyra eller femma. Börjar kännas i kroppen att man sover i en soffa. Men det är inte det lättaste. förstår inte varför inte hyresvärdarna tänker på att folk behöver fyror och uppåt .. det finns miljoner av treor över allt men fyror och uppåt är sällsynta. Sen e de så att jag trivs för bra i denna lägenheten så som Frua sa Man vill ju flytta från ett paradis till ett annat drömläge. som är bättre.. men finns det tro ? 

Nä dax att köra och lä,mna Jennifer i skolan och sen hem och käka frukost och lämna loppan lite senare idag. 


ha en mys dag alla <3

Av Åsa - 14 februari 2013 22:29

Super konstigt kommer inte in på bloggen via web. Får ta de på mobilen men de e inte samma sak. Men iallafall nu e de slut på denn dagen åå längtar till säsongen kommer igång.
Idag hände ngt mystiskt satt på kontoret och fixade lite saker när det börjar klia o stikas i höger ringfinger bara den ingenannanstanns gick märke i roten av fingert.
var även med jennifer hos tandläkaren. när de skulle ge henne bedövning så slog mitt hjärta inhundra nittio o så sa jag - ingen bedövning. de såg helt pafft på mig men jag menade på att hon klarat de utan innan ( vilket jag trodde men så var de inte) så hon lagade en tand utan bedövning och de gjorde inte alls ont sa hon. så min fråga är varför e de så kära i att använd sprutor o besövning bättre att testa utan först sen om de inte går kan de bedöva .

Men med denna bild säger jag godnatt

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se