Senaste inläggen

Av Åsa - 6 november 2014 08:15

God morgon. Lite shake nu på morgonkvisteb tsm med mina flickor som sitter o käkar frukost. Mitt kök är alltid kryddat med #kärlek :).

Grabbarna på jobb behöver lite socker o samtidigt testas mitt tålamod för att kunna säga nej till socker:)

kursiv text ingen är fel fri så är det idag stod en gammal farbror o hade fått punka. Inte en ända av föräldrarna stannade o frågade om han behövde hjälp. Jag stannadw o hjälpte honom att hitta muttern han letade efter mer kunde jag inte göra han tackade för hjälpen. Hoppas någon efter mig med mer styrka hjälper.honom nu kallar jobbet ha en super dag allihopa#jemofix

ANNONS
Av Åsa - 5 november 2014 21:33

Idag e en sån där dag man vill krypa ner unde täcket o bara finnas till. Shaken känns idag magen kurrar o man e inte på topp. Men skit i de vet jag #dieter skall inte vara.lätta 12 dagar på flyttande så inte ska jag ge mig nu.
Var på föräldramöte i dag på #liljeborgsskolan inte hell nöjd väldigt rörigt blev de pga av sjukdom.osv väl hemma.så åker jennifer på gympa o jag landar i soffan efter att loppan badade. Då ringer min granne o ber om hjälp. En av de andre i trappen var så berusad att den ej kunde stå.på sina fötter. Så.ner o fick ut personen från hissen o även dennes hund som tacka gudarna för inte morrade åt mig så som.han gjorde mot min granne. Vi fick iallafall till slut i denne i sin lägenhet o i säng så nu sover denne nog gott resteb av natten:). Samtidigt går tankarna hos en. Vad hade hänt om jennifer träffat på.honom hur hade hon hanskats med detta?

ANNONS
Av Åsa - 5 november 2014 06:39

Kl e 630 o ja ligger ff i sängen hmmm måste resa mig nu. Regnet slår på fönstert inget kul de där. Jaha vad står på.schemat idag? Skolan för flickorna och jobba för mig där efter e de vernissage/föräldramöte hos Jennifer 16-18. Efter det har jennifer gympa så full rulle med andra ord. Ha en fin dag i rusket.

Av Åsa - 4 november 2014 18:49

 

God kväll! Idag gjorde jag något jag inte har gjort på över 15 år bytade mitt öronhänge som jag har längst upp:P

 haha får se hur länge jag orkar med det... Har iallfall jobbat hela dagen och det är bara varit upppackning av #julsakerna vi har fått till butiken ojojoj nu börjar de klia i fingrarna på mig med så många saker och planering man har ihuvudet. Längtar tills advent nu så jag kan börjar pynta inför jul. Efter jul fick jag fixat skållans packet hon har bestämt att mossor( Jag ) ska få hennes nappar och då ska hon få ett packet av mig och hon vill så gärna ha en bebis... så det har jag fixat till henne idag...Har även skickat i väg en video film till henne och frågat om hon har packat i hopa napparna. ojojoj de är  första gånger jag gjorde ngt sådant de var lite skumt de där. Nu får vi se om vi lyckas hitta de andra 8 napparna som hon har gömt för hennes mamma och pappa så jag får ta och ta en letar runda när jag kommer dit. Satt och lyssnade på Jennifer och Louise för en stund sedan där Jennifer lärde Louise säga 30 på Engelska.. Nä louise du måste använda mer tunga hahaha.....

 nu sitter louise i badet o sjunger denna här #dannestråheden

Nä fixa mig helt klart inför kvällen nu om en timmer börjar "bones på 8an och det går inte alls att missa

Men först fixa in alla saker som skall göras i kalendern föräldramöte, julfest på gympan tandläkarbesök för jennifer besikning av bilen jullovsplanering och studiedags planering tur de finns kalendrar som man kan skriva in allt och just de de viktigaste av allt men de glömmer jag nog aldrig det är ju Julbordet.. 

Ha en super fin dag och är sååå glad och se alla besökare när jag går in och kollar statistiken... 

Av Åsa - 3 november 2014 07:14

God morgon! så glad jag blir när jag går in och ser hur många som läser min blogg varje dag. Det är så taggande att se:) Några vet jag vem som läser men inte alla:D.... Idag är det Måndag och hade inte Lisa ringt mig så hade jag ff sovit som en stock... har en tand som bråkar och alla som känner mig vet hur det går med tandläkare:P... Iallafall frukosten är fixad det är nog det lättaste att fixa här hemma då inga av mina barn gillar frukost så de käkar om jag har tur lite yoghurt idag käkade loppan en morot och jennifer inget änsålänge. Idag ska hon till Skateholm med skolan så i går kväll stod jag och stekete hambugare till henne så två hamburgare och en frukt samt 1 l funlight appersaft:)


Louise hon var i går på kalas hos en klasskamrat första kalaset från skolan. Det har blivit populärt att ha det på kulhuset och jag förstår föräldrarna för jag har själv med haft det de är inte super dyrt och de kostar nästan lika mycket att ha det hemma då man ska fixa all mat godis utsmyckning aktiviteter osv.

nä nu kallar plikterna för idag ha en fin dag så hörs vi kanske ikväll:P  

Av Åsa - 2 november 2014 18:41

gokväll mina vänner. har lite tankar jag vill dela med mig men först berätta lite om dagen. har jobbar hela dagen och flickorna har varit hos morfar under tiden. När jag slutade så bjöds de på middag ...har shakat  hela dagen men nu ikväll så tog jag lite kött och sallad.... iallafall när jag kom hem så stälde jag mig på vågen - 2,1 kg sen förra fredagen helt okej i mina ögon.

Vi fick en geting dräkt av en av pers #viking vänner som han sa att han hoppades att flickorna skulle passa i den hahah så roligt vi hade åt den och såååå fin den var okej bild kommer jag lovar men den ska inte sitta som ett ormskin. det är vikingens mamma som har gjort det så den skall vårdas ömt. iallafall jag testade den hära och den passade:D  så otroligt fint gjord är den med. 


Iallafall.. i morse satt jag och läste i en grupp på Facebook ang #halloween där det var folk som inte gillade halloween och fick då reda på av en vän till mig som nummera bor i Usa att det är faktiskt så att för att man ska veta om man firar halloween eller inte så sätter man ut en #pumpa om man firar det betyder att man bjuder in till bus eller godis. Det är något som vi svenskar kanske med skulle ta och fundra på att man ska ställa ut en pumpa om man firar och att man lär barnen att man går bara in där som det är en pumpa som ät tänd. För hur man än vänder och vrider på det så är det massa skumma människor som knackar på dörren och det finns folk som blir rädda när de knackas på dörren. jag själv gilla inte att mina barn går ut och busar på halloween då jag inte vet vem som finns bakom dörren och hur personen reagerar. så om vi nu ska ta och fira som Armericanerna så skall vi väl spela på samma spelregler. För hur kommer det sig att vi alltid ska göra som alla andra men vi glömmer det viktigaste att följa reglerna att man inte bara klär ut sig utan att man kollar på hur gör de när de går ut vem går de till osv. det är super viktigt. Förra året var vi hos min syster och där visste de vilka de kunde gå til och inte men i stan är det svårt. Så detta året fick inte mina gå utan har sagt att de får gå nästa år men det är till dem vi känner alltså grannarna och våra vänner och släkt inte knacka på ngn främande dörr.... det kommer de inte får göra försen svenskarna börjar spela spelet på samma regler som USA. så akta dig susanne haha :) 


 

Med denna tanke och ord önskar jag er en helt fantastisk söndag. Nu ska jag ta och njuta av den med mina flickor.

Av Åsa - 1 november 2014 17:58

Då börjar denna dagen gå mot sitt slut och jag har nu landat i soffan. Flickorna är hos sin pappa någon timme hur länge ja de återstår att se.Hade jag vetat detta iförrväg så hade jag varit uppbokad för fullt men det är min lott här i livet. 8 dagar med naturdiet och idag känner jag mig matt och totalt slut i planeten. hjärnan har redan gått och lagt sig känns det som.... står TILLT i pannan på mig haha..... undra om de kommer bli någon bra dagbok idag.. nog bara en massa trams.

Har iallfall jobbat hela dagen och som vanligt har jag alltid lika roligt på jobb.... Dessa gubbar och deras humör de får en på gott humör...

Alla helgons dag en dag då vi ska tänka på de vi förlorat och tända ljus hmmm lite överreklamerat i min smak då jag tycker att det ska man göra varje dag och man ska vara tacksam för de man har kvar här på jorden. Jag har haft turen att inte förlora allt för många nära och kära. den jag saknar mest är min älskade farfar även om vi bara träffades en vecka om året så var det en fihet att få komma över dit och bara njuta av sällskapet. Min morfar kommer jag inte ihåg så mycket av men har några fina minnen av honom med men var 10 år när han gick bort. det jag minns mest är han doft och hur han såg ut.

flickorna har var varit ute hos sin älskade morfar och morbror Per hela dagen fram till ders pappa hämtde dem  där de har gjort pumpa lyktor med dessa foto så säger jag nu tack och hej för mig idag nu ska jag bara finnas till i soffan kanske ta och gå ner och sno åt mig en kopp kaffe hos mor:D                        

fick fira att det var lördag och alla helgons dag så min 9,30 måltid blev en färdig blandad nutrilett:D

Av Åsa - 31 oktober 2014 21:56
          Jennifer har själv smickat sitt #halloween och då valde hon en blåtira av inte dens like och ju längre hon har den destro mer trovärdig blir den. började med att den var svart och nu när kvällen nalkas mot sitt slut så ser den ut som en riktig blåtira. med detta säger jennifer tack för en bra halloween och ser fram emot nästa halloween. Besökare idag:
Besökare denna vecka:
Besökare denna månad:
Besökare totalt:

Här har ni en Kvinna född -81 som är ensamstående med underbara flickor födda -04 och -08. Bor i Trelleborg.
Den 24/9-15 ändrade mitt liv sig snabbt.Fick Diagnosen MS!

Mina töser de bästa som finns

     
  

inlägg

Följ

Följ Åsas blogg med Blogkeen
Följ Åsas blogg med Bloglovin'

skriv en rad eller två

2 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se